Prima   -  Presa   -  Noutăți - Monitorizarea lucrărilor la proiectul «Îmbunătățirea condițiilor de viață și de agrement pentru locuitorii zonei de revitalizare mun. Ceadîr-Lunga. Etapa 2»

Monitorizarea lucrărilor la proiectul «Îmbunătățirea condițiilor de viață și de agrement pentru locuitorii zonei de revitalizare mun. Ceadîr-Lunga. Etapa 2»

   
15.05.2024   448 Accesări  

Monitorizarea derulării lucrărilor la proiectele de dezvoltare urbană, efectuată de către Agenția de Dezvoltare Regională a UTA Găgăuzia la data de 14 mai 2024, a cuprins și obiectele din mun. Ceadîr-Lunga, și anume: monitorizarea implementării proiectului „«Îmbunătățirea condițiilor de viață și de agrement pentru locuitorii zonei de revitalizare mun. Ceadîr-Lunga. Etapa 2»”

Participanții comisiei de monitorizare, formată din reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Regională a UTA Găgăuzia, Primăriei mun. Ceadîr-Lunga, supravegherea tehnică și organizația contractantă, au evaluat situația privind implementarea proiectului și calitatea lucrărilor efectuate.

În cadrul proiectului, sunt realizate următoarele lucrări:

- Construcția pavajului rutier;

- Montarea dalelor rutiere;

- Demontarea pavajului vechi de pe teritoriul adiacent clădirilor de locuit;

- Îmbunătățirea teritoriului adiacent clădirilor de apartamente;

- Montarea de borduri, etc.

Până la data actuală, au fost instalate peste 1000 m2 de dale de pavaj cu grosimea de 8 cm și peste 500 m2 de dale de pavaj cu grosimea de 4 cm, au fost amenajate 2 copertine pentru terenul de joacă din grădiniță și 2 șoproane de umbră.

Lucrările din cadrul proiectului sunt în avans față de programul de lucru aprobat.