Prima   -  Presa   -  Noutăți - Proiectul PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală – Faza 2” anunță concursul de selectare a localităților beneficiare pentru perioada 2019-2022.

Proiectul PNUD ”Migrație și Dezvoltare Locală – Faza 2” anunță concursul de selectare a localităților beneficiare pentru perioada 2019-2022.

   
27.03.2019   1348 Accesări  

Obiectivul Proiectului MiDL este de a sprijini dezvoltarea comunităților din Republica Moldova afectate de migrație, prin stimularea dezvoltării economice locale, inclusiv prin încurajarea implicării a Diasporei în procesul de revitalizare a localităților de baștină.

La prima etapă, proiectul își propune să pre-selecteze 35 de localități pentru a le acorda sprijin în construirea unor parteneriate funcționale cu mediul de afaceri și comunitatea migranților, în vederea identificării și promovării unor soluții inovative de dezvoltare economică locală. Ulterior, în baza unui concurs adițional, vor fi selectate 25 de localități (din cele 35 pre-selectate) în vederea acordării unor finanțări nerambursabile (granturi) de până la 60,000 USD pentru implementarea soluțiilor identificate de dezvoltare economică locală.

Procesul și termenul de aplicare:

Dosarul de aplicare trebuie transmis în format electronic la următoarea adresă de e-mail: oxana.maciuca@undp.org cu următorul text în titlul mesajului: “Aplicație din partea Primăriei  <denumirea primăriei>” până la 25 aprilie 2019, orele 17.00.

 Informații suplimentare:

Informații suplimentare pot fi obținute, contactând persoanele de referință din cadrul proiectului MiDL:

Evenimente Regionale de Informare:

 Pentru clarificarea întrebărilor apărute, Proiectul MiDL va organiza 4 întruniri regionale de informare:

  • Pentru Zona de Nord
  • Pentru Zona de Centru
  • Pentru Zona de Sud
  • Pentru UTA Găgăuzia și raionul Taraclia

 Locațiile, data și ora exacte seminarelor vor fi anunțată suplimentar prin intermediul CALM.