Prima   -  Presa   -  Noutăți - Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova.

   
11.09.2018   401 Accesări  

Camera de Comerț și Industrie anunță  aplicare deschisă pentru Programul de pregătire şi perfecţionare a managerilor de la întreprinderile din diferite sectoare ale economiei Republicii Moldova. 

Programul este destinat tinerilor manageri din cadrul companiilor moldovenești din orice domeniu de activitate, cu cunoștințe de limbă engleză.

De la lansarea programului şi pînă în present, 280 manageri de la companiile autohtone și-au petrecut stagiul de o lună de zile în Germania la unul dintre cele mai bune Centre de instruire din Germania, au efectuat vizite de studiu la întreprinderi,  iar peste 60% dintre ei au stabilit și dezvoltat relații durabile de colaborare cu parteneri germani.

Persoanele interesate  pot completa formularul din anexa.

 Interviul de selectare a candidaţilor se va desfăşura în perioada 10-12 octombrie 2018.

 Pentru anul 2019 sunt posibile următoarele opțiuni/grupe:

  • Universală (orice domeniu de activitate), limba de lucru – engleza;
  • Specializată în eficiența energetică, internațională, limba de lucru – rusa sau engleza;
  • Specializată agricultură, internațională, limba de lucru – rusa.

 

Detalii le puteți afla accesînd link-ul — http://bit.ly/2x33gRK

Pentru o informație suplimentară și solicitare de formular pentru aplicare contactați 079182883, 022 23 52 94 sau seminar@chamber.md, Inesa Iordatii