Prima   -  Presa   -  Noutăți - La Chișinău a avut loc adunarea generală a producătorilor și exportatorilor de Fructe

La Chișinău a avut loc adunarea generală a producătorilor și exportatorilor de Fructe

   
03.03.2018   2481 Accesări  

Producătorii și Exportatorilor de Fructe s-au reunit ieri, 1 martie curent, pentru a discuta despre succesele și provocările anului 2017. Discuțiile au fost purtate în cadrul Adunării Generale a Asociației Producătorilor și Exportatorilor de Fructe (APEF) „Moldova Fruct”, desfășurată la Chișinău.

Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici a participat la eveniment și a subliniat rolul și importanța asociației în  identificarea piețelor de desfacere.

„Fiind asociați șansele de reușită în explorarea piețelor noi sunt mult mai mari. Ne bucură rezultatele anului 2017, aveți o echipă unită de profesioniști și vă asigur că, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului depune eforturi pentru a vă susține în activitate. Prin implementarea noilor politici în domeniu, dar și prin parteneriate și negocieri cu partenerii de dezvoltare vom facilita accesul pe piața Uniunii Europene”, a menționat  ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici.

În cadrul reuniunii s-a discutat despre obiectivele anului 2018 și activitățile prioritare în vederea realizării obiectivelor.  

Amintim că, membri ai Asociației Producătorilor şi Exportatorilor de Fructe „Moldova Fruct” sunt 170 de producători şi exportatori de fructe din toate raioanele ţării, inclusiv din raioanele din stânga Nistrului.

 

2 martie 2018

Serviciul informare și comunicare cu mass media

al Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului